6 mars, 2012

,Om

Filed under: — Hans Sundström @ 16:52

IMG_20191227_151030

Några rader om mig som skriver: Att skriva, formulera ord, meningar, uttryckt, texter är roligt! Det har alltid varit roligt! När jag gick i skolan - för länge sedan nu -  var det nog ingenting som jag trivdes bättre med än att skriva uppsats. Nu har jag hunnit ganska långt i livet och har hunnit vara med om mycket. Och jag känner hur skrivandet också är välgörande. Jag mår bra av att skriva. Mångas erfarenhet! En form av terapi som man får på köpet.

Så jag skriver om mig själv och om mina intressen. Min bakgrund och mina upplevelser genom livet kommer säkert ge färg åt det som skrivs. Ibland blir det kanske lite högtravande när jag skriver om nåt jag själv tycker är betydelsefullt. Hus och trädgård kommer det att skrivas en del om, för det tar upp mycket tid i nuläget. Och om bilar och motorcyklar, ett av mina största intressen.

Jag är nnu pensionär efter att ha jobbat som EFS-pastor , fastighetsmäklare och på bank. Ett brokigt liv med många svängar. Gift och bor i villa i Åstorp en liten bit utanför Helsingborg. Jag sjunger i kör och tycker mycket om att lyssna på musik – jazz, rock, blues, gospel, klassiskt, opera. Olika former av jazz blir mer och mer viktigt med åren.  Försöker träna minst ett par gånger i veckan på gym för att må bra. Har två vuxna döttrar och fyra fantastiskt härliga barnbarn.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar